måndag 22 juni 2015

På plats

Hej
Nu är det juni månad och månaderna har bara rullat på. Jag har nu äntligen kommit på plats i min lägenhet. Det har tagit lite att få allt som det ska. Från barn, möbler och sinnesnärvaron.
Barnen har börjat att landa och känner sig hemma i sina nya rum och sitt nya boende. Jag själv har nog börjat landa först nu. Allt har tagit tid och jag känner att tiden har kommit i fatt mig. Det är först nu som mina reaktioner kommer. Tyvärr i följd av att jag inte har kunnat arbeta på några dagar då ångesten och stressen har varit för jävlig.
Min kurator har förklarat det att detta kan hända då kroppen till sist säger till. Nu måste jag bara få tillåta mig att stressa ner och vila.
Dessa månader har jag fokuserat på att ta bort min sorg att mitt äktenskap blev förstört. Att någon annan klev in i min fd mans liv. Efter 19 år, har man ingen man längre. Han valde att dela det med någon annan. Även om vi hade det som vi hade, så var jag värd att få veta sanningen. Detta är en ständig kamp i mitt huvud. En smärta som jag måste försöka dämpa för att själv kunna gå vidare.
Månaderna som har passerat har gått fort och min autopilot har varit på ON. Nu är det dags att gå vidare och bearbeta mig själv.
Jag har börjat fundera över vad jag egentligen vill göra här i livet. Ja, det är såklart att jobba med något kreativt, då det är det som är jag. Att bli nagelterapeut är något som jag har funderat över väldigt länge. Blir nog att kolla upp lite mer på den fronten .
Har lite bilder att visa på min nya lägenhet :-)
Fondväggen i vardagsrummet före målningen, inte min stil precis

Köpte denna underbara kalkfärg på nätet. Kalk litir. Grå,lila färg. Blev supersnyggt.

Väggen är färdigmålad och allt på plats. En hylla bakom soffan gjorde ett snyggt lyft

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar