söndag 11 januari 2015

2015- första delen


Efter ett lååångt uppehåll så är jag äntligen tillbaka. Mer än någonsin om man ska uttrycka sig i klartext.
Jag har haft en helt förjävlig höst, eller kanske ett år tillbaka. Från jobbstrul, till arbetslöshet till en livskris och skillsmässa. Många nätter utan sömn, sju kilo lättare, några små rynkor har smygit sig på och  gjort sig påminda om livets hårda skola.
Jag kan först nu känna att jag börjar få tillbaka min livslust och ork. Att jag kan snart börja gå ner i varv. Just nu skulle dygnet ha lite fler timmar och jag några kilo mer tålamod. Hatar att vänta, det är inget som jag är bra på inte alls kan jag säga.
För att bearbeta min sorg och för att det ska bli lättare att gå vidare, börja om. Så planerar jag allt in i minsta detalj. Jag har köpt mig en fin lägenhet. Det är lite färg som jag som jag sättas till annars är den tipp topp. Såklart har jag redan beställt en speciell färg. Kalklitir. Färgen är grålila. Ska vara i vardagsrummet som en fondvägg. Det är en speciell färg som ger en liten sammetslen, betong känsla. Det är ett pulver som du blandar upp med vatten. Den ska penslas på, så vi får väl se hur det ska gå :-) En rejäl chansning då jag inte har sett den i verkligheten. Har läst om den och klickade hem den från My Habitation. Såklart kommer jag att uppdatera allt :-)Soffa är beställd och en massa saker är inköpta. Jag lämnar allt och köper nytt. Det får ta sin lilla tid att skapa ett nytt hem men jag bestämde att jag börjar om, och då från start.
Barnen har fått välja precis vad de vill ha, dock lite hjälp då jag har svårt att släppa helt. Är man lite inredningsskadad  så går det inte att ha det hur som helst. Då kommer jag att få utslag på kroppen.

Så summa kardemumma, jag mår bra. Känner att detta blir hur bra som helst. Fri, kan verkligen utveckla sidor som jag vill. Gå kurser. Massor utav egentid. Men såklart kommer det även att bli jobbigt. Barnen är nog fortfarande i chock. Min son ser fram emot att få flytta, men min dotter är mest bara arg. Jobbiga bitar att ta i. 

Nä, nu ska jag göra mig klar för en dag på jobbet. En lång dag idag. Men det kommer in nya vårvaror att få packa upp, det är kul. Dyrt blir det också. ;-)

Ha nu en härlig måndag!

Kram M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar