söndag 24 juni 2012

Ett nytt kapitel ska skrivas

Att bara vara.....Ja, det är just vad jag har gjort sen februari månad. Under denna tid hemma har jag lärt mig många bra saker med mig själv.
Under en låååång tid har jag mått dåligt och inte riktigt vetat vad det berodde på. Efter ett akut besök hos min läkare konstaterade hon att jag var utbränd. Utbränd? Kan jag vara det nä...  Men så var det.
Fick tid hos en kurator där jag började min KBT. Kan bara säga WOW, har lärt mig stesshantering, mindfulness. Ta bort surkukarna ur mitt liv. Det har varit så jäkla skönt att få rensa ut alla energitjuvar som bara tär på en. Väck, Hejdå!!!
Nu, fem månade senare vaknar jag upp som en ny människa. Nytt tålamod och mycket kärlek och inspiration till livet. Har lärt mig att stanna upp och bara vara och lyssna på mig själv. Allt behöver inte gå i 190. Man behöver inte vara perfekt. Det funkar faktiskt att ha besök utan att ha tokstädat, köpt nya blommor, bakat sju sorters kakor och stylat om hela huset. de som inte gillar mig kan bli borta.
De första tre månaderna sov jag bort dagarna. Var onormalt trött tyckte  jag, men svaret var att jag behövde fylla på energi. Efter att tröttheten började ge med sig började ta fram egen information om Mindfulness. Blev även inspirerad av Feng Shui. Blev många besök till bibblan där jag lånade en massa böcker och började plugga.
Mycket intressant i de här böckerna. Tog fasta på vissa saker och försöker nu leva efter denna " religion".
Nu mår jag bättre och har vänt bladet i min livsbok. Ett nytt kapitel ska skrivas.
Jag börjar helt enkelt med att göra en inlägg här och säga Välkommen till mitt nya liv! Nu ska ni få följa med mig på min nya resa, nya utmaningar och ideer som ligger och gror.

                                                        Kram till er !!

                                                            Marie

4 kommentarer:

  1. Jag säger bara välkommen min vän...

    SvaraRadera
  2. Så tråkigt att hör att du har varit utbränd :( Men väldigt glädjande att höra att du har hittat tillbaka och hittat verktyg som fungerar för dig. Hälsan kommer ju före allt annat!
    OCh så roligt med en ny blogg, jättefin! Jag har börjat prenumerera :)

    KRAM!

    SvaraRadera