onsdag 8 oktober 2014

Ny bok ska skrivas

Hösten är här och lyser med sina ljumna solstrålar. Nu väntar vi bara på de varma färger som ger naturen en härlig färgklick. Dags att städa i trädgården och flytta in utemöblerna. Avnjuta hösten i soffan med en massa ljus och en god kopp tee. Visst längtar man lite efter detta.
Jag ser faktiskt framemot hösten i år. Det kan delvis bero på att min sommar har varit minst sagt usel. Många tråkiga saker har hänt på privata plan. Men nu är det dags för ett nytt kapitel, dags för en ny bok helt enkelt.
Man kan väl säga att jag går vidare...Jag har fått en tankeställare, som man ibland får när något händer . Jag har ytterligare en gång rasat samman och fått ångestattacker. En smärta i kroppen som är värre än något annat som jag har varit med om.
En dag när jag låg här på golvet i mitt kök och grät utav smärta och sorg, kom det något annat också. En inre röst som sa till mig. Kämpa, det finns något som väntar på dig. Ett nytt liv, nya möjligheter. Du måste bara gå igenom detta, känna smärtan för att gå vidare. Jag är inte religiös på något sätt, men denna röst hjälpte mig. Dagen efter fanns inga tårar längre. Jag kände mig lättare inombords. Stark.
Stolt att jag helt själv tog mig upp över vattenytan. Jag drunknade inte. SJÄLV, klarade jag detta.
Det som sårar är såklart att ingen förstår. Man är själv. Ja, helt själv är jag inte. Har mina vänner som jag har delat detta med som smsar och peppar mig. Det är jag ytterst tacksam för. Men det är de allra närmsta som bara rycker på axlarna. Ahhh, mår hon dåligt igen...varför nu detta, vad tänker du på?? Istället för att ge mig en jävla kram och säg och mena att du bryr dig!! GAAAAAAAAH
Ja, ja. Nu är det som det är. Jag är starkare och har en bild framför mig dit jag nu ska gå.
Om några veckor börjar jag på ett nytt arbete. Ny utmaning. Ska bli jättekul. Sen kommer allt annat att rulla på allt eftersom.
Många ideer och projekt snurrar också runt. Men nu tar vi en sak i taget. Njuter av en dag i taget.

Önskar er en solig höstdag!